Hirdetés
. Hirdetés

EMC-rendszereken a Vodafone adatai

|

Az MHM Computer szállítja a Vodafone high-end és mid-range storage-megoldásait. A mobilszolgáltatónál EMC-rendszereket használnak.

Hirdetés

Az EMC támogatásával az MHM Computer nyerte azt a tendert, amit a mobilszolgáltató teljes storage-infrastruktúrájának szállítására és üzemeltetésére írt ki. A 10 alkalmazottat foglalkoztató, adattárolási megoldásokat forgalmazó cég ingyen vállalta a rendszer üzemeltetését. Lyócsa István, az MHM Computer igazgatója szerint az, hogy ilyen feltételekkel vállalták a feladatot, nem jelenti azt, hogy nem jutnak bevételhez, hiszen a Vodafone más rendszereit is működtetni kell, ezt pedig rájuk bízzák. Az igazgató szerint a tender sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy az EMC már a kezdetekkor vállalta a Vodafone komoly feltételeinek teljesítését. Az új tárolási rendszer átadása idén szeptemberben fejeződik be.

Az MHM Computer a 2006-os évet 1,7 milliárd forint árbevétellel zárta, forgalmuk 20 százalékkal emelkedett, ám az igazgató szerint a csökkenő árak miatt nyereségük hasonló vagy kevesebb lesz, mint 2005-ben (akkor 126 millió adózás után nyereséget könyvelhettek el). Lyócsa István ismertette, hogy a jövőben a Hitachi és EMC mellett az IBM is partnerük lesz, így az ügyfelek problémáira több gyártó kínálatából tudnak megoldásokat választani. Jelenleg egyébként az EMC rendszerek értékesítése adja a cég forgalmának 80 százalékát.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.