Hirdetés
. Hirdetés

EMC segítség az Exchange 2010-hez

|

Az EMC SourceOne archiválási, felderítési és megfelelési megoldásokkal segíti az Exchange 2010-re való átállást.

Hirdetés

Az EMC bejelentette, még több erőfeszítést tesz azért, hogy segítse ügyfeleit a Microsoft Exchange Server 2010-re való gyorsabb átállásban és a működést segítő információszabályozási stratégiák kidolgozásában. Az új Exchange kiszolgálóval kompatibilis EMC SourceOne megoldások ugyanis kibővítik a levél- és üzenetkezelő archiválási, megőrzési és elektronikus felderítési szolgáltatásait, lehetőséget adva a szervezeteknek a levelek és más adatok hatékony felügyeletére, ugyanakkor az információ védelmének és hozzáférhetőségének garantálására.

 

sourceone.jpg


A SourceOne megoldások e mellett segíthetik az Exchange 2010-re való sikeres átállást. Az eszközökkel az Exchange 2003 vagy 2007 rendszerben található nagy mennyiségű - kevéssé vagy egyáltalán nem használt, ugyanakkor jellemzően rengeteg tárolóhelyet foglaló - .pst-fájl a frissítés előtt áthelyezhető a SourceOne üzleti archívumába. Ezzel garantálható az inaktív üzenetek hosszú távú megőrzése, de kevesebb levelet kell átvinni az Exchange 2010 rendszerbe, ami jelentősen meggyorsítja az átállást.

A termékcsaládon belül a SourceOne Email Management az Exchange 2010 használatára felkészített üzleti archívum. A megőrzési irányelvek betartását automatikusan kikényszeríti, így az üzenetek a szükséges ideig (de nem tovább) megőrződnek. Használatával zökkenőmentesen, offline is elérhetők az archivált levelek és .pst-fájlok a Microsoft Outlook Web App környezetből és mobileszközökön is. A megoldás e mellett javítja az Exchange 2010 műveleti hatékonyságát azzal, hogy bevezeti az egypéldányos tárolást az archívumban található üzenetekhez, automatizálja az üzenetek áthelyezését a megfelelő tárolószintre az információ értéke alapján, illetve csökkenti a mentéshez és helyreállításhoz szükséges időt.

A SourceOne eDiscovery - Kazeon pedig automatizálja a „szanaszét szórt" (vagyis a felhasználók íróasztal-felületén, hálózati fájlmegosztásokon, adatbázisokban és Exchange postafiókokban található) elektronikusan tárolt információ azonosítását, összegyűjtését és védelmét. A kutatók felcímkézhetik a hivatalos eljárás miatt megőrzendő elemeket, gondoskodva azok elektronikus megőrzéséről és védett tárba helyzve őket. A SourceOne eDiscovery - Kazeon többet is nyújt az egyszerű postafiók-keresésénél: megismételhető elektronikus felderítési műveletek létrehozására képes, amelyekkel csökkenthetők a költségek, biztosítható a megfelelő információszabályozás és a jogi felkészültség.

A SourceOne Email Management és a SourceOne eDiscovery - Kazeon együtt a következő szolgáltatásokat kínálja:

  • Konszolidált, központi kezelésű üzleti archívum
  • Az e-mailek jobb mentése és helyreállítása az üzleti archívum használatával
  • Az Exchange 2010 levelek és más adattípusok megőrzési és elvetési irányelveinek kikényszerítése és felügyelete
  • Az Exchange 2010 levelek és más fájltípusok (például a régebbi Microsoft Exchange változatok .pst fájljainak) jobb felderíthetősége
  • Könnyebb, simább átállás az Exchange 2010-re
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.