Hirdetés
. Hirdetés

Energiatakarékos újdonságok

|

A Fujitsu-Siemens Computers két új Esprimo PC-t jelentett be, amelyek energiatakarékosságukkal tűnnek ki.

Hirdetés

A Fujitsu-Siemens Computers két új professzionális PC-t jelentett be: az igen kis helyet foglaló ESPRIMO E5925 EPA-t és a mikrotorony kivitelű ESPRIMO P5925 EPA-t. A gépek az Intel legújabb, Q35 nevű lapkakészletét használják, és Intel Core 2 Duo processzor dolgozik bennük. A gépek tápegysége 80 százalékos hatásfokú, energiatakarékos, és a gyártó nagyon büszke a gépekben alkalmazott ergonómikus megoldásokra.

A gépekbe integrált iAMT 3.0 technológia (Intel Active Management Technology) lehetővé teszi, hogy kikapcsolt állapotban is a központi rendszerfelügyelet számára elérhető legyen, ez nagyobb cégek hálózatában fontos szempont: nem kell feleslegesen bekapcsolni a gépeket. Az energiatakarékos funkciók immár noteszgépekre emlékeztetnek: negyedóra tétlenség után kikacsolja a merevlemezt, kikapcsolja a kijelzőt, majd készenléti állapotba kapcsol, egy óra tétlenség után pedig maximálisan takarékos üzemmódba helyezi önmagát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.