Hirdetés
. Hirdetés

Ennek mindenki örülni fog a Windows 10-ben

|

A Microsoft új frissítés-telepítési lehetőséget mutatott be a legújabb tesztváltozatban.

Hirdetés

Hirdetés

A májusi Windows 10 frissítés egyik új szolgáltatása egy olyan "letöltés és telepítés", amely a nagy frissítés telepítése nélkül is lehetővé teszi a kumulatív és biztonsági frissítések telepítését.

Ezt annyit jelent, hogy hiába áll rendelkezésre a Windows Update-ben az új kiadás, nem kell telepítenünk ahhoz, hogy hozzájussunk a legfrissebb foltokhoz és hasonló jóságokhoz.

A szolgáltatás már él a legújabb Windows 10 tesztváltozatban, amit az Insider program résztvevői megkaptak, és úgy működik, hogy egy külön szekcióban jelennek meg a további frissítési lehetőségek, amelyek letöltéséhez elég a megfelelő gombra kattintani.

Várhatólag ugyanez a lehetőség a korábbi Windows 10 kiadásokban is működni fog.

Ugyanakkor a Windows automatikusan kezdeményezni fogja a teljes frissítést is, ha a gépünkön futó Windows 10 verzió támogatása a végéhez közeledik. A Microsoft értesítést ad arról, ha egy nagy frissítés rendelkezésre áll, és az összes Windows 10 eszköz továbbra is automatikusan megkapja a havi frissítéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.