Hirdetés
. Hirdetés

Erős munkaállomások a Fujitsutól

|

A Celsius H910 és Celsius H710 modellek mobilitása asztali munkaállomás-teljesítménnyel párosul.

Hirdetés

Fujitsu Celsius H910 mobil munkaállomás
Fujitsu Celsius H910 mobil munkaállomás
A mobil munkaállomások iránti növekvő keresletre reagálva a Fujitsu két új, felső kategóriás Celsius modellel lépett piacra. Az új Fujitsu Celsius H910 és Celsius H710 mobil munkaállomások olyan teljesítményt nyújtanak a nagy grafikus, memória- és processzorteljesítményt igénylő alkalmazások (pl. CAD/CAM, grafikus rendering) felhasználói számára, amilyen korábban csak az asztali munkaállomásoknál volt elérhető.

A mobil kényelmet nagy teljesítménnyel ötvöző, új Fujitsu Celsius H910 és Celsius H710 modellek akkumulátorideje hosszú. Fejlett vizualizációs képességeket nyújtó, professzionális Nvidia Quadro grafikus processzorral dolgoznak, és második generációs Intel Core CPU-val vannak ellátva. ISV-tanúsításuk a professzionális alkalmazások zökkenőmentes és megbízható futását is garantálja. Mindkét modell nagy fényerejű, nem tükröződő Full HD kijelzővel rendelkezik, ami nélkülözhetetlen kellék az út közben dolgozó mérnökök számára.

A munkaállomás-felhasználók gyakran több, nagyméretű asztali kijelzőt igényelnek munkájukhoz, mivel a felső kategóriás CAD-tervezési vagy a videokészítési feladatok sokkal eredményesebben végezhetők nagyméretű képernyőn. Egy film vagy videojáték elkészítése során például nagy számítási teljesítményt igénylő korrekciókat kell végrehajtani a nagy felbontású videón. A Fujitsu ezt is figyelembe vette az új Celsius H910 elkészítésekor, amely minden eddigi mobil Celsius munkaállomásnál nagyobb, 43,9 cm-es (17,3") kijelzővel rendelkezik.

A Fujitsu Celsius H910 és H710 mától kaphatók Japánban, az EMEA-régióban és Indiában. Áruk konfigurációtól és országtól függ.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.