Hirdetés
. Hirdetés

És még telefonálni is lehet rajtuk

|

A napokban New York adott otthont a Nokia sajtóbemutatójának, ahol a nagyközönség elé tárták a létező legokosobb mobiltelefont, az N95-öt.

Hirdetés

A 2007 elején piacra kerülő Nokia N95-ben GPS adóvevőt, 5 megapixeles kamerát, WiFi-t, 3G-t és HSDPA-t is találunk. Az 5 megapixeles Carl Zeiss kamerához autófókusz, DVD minőséghez közelítő videófelvételi lehetőség és TV kimenet párosul. A telefon FM rádióval, 150 MB belső memóriával és microSD kártyával történő bővíthetőséggel is rendelkezik. A 3,5 mm-es jack kimenettel megoldható a saját fülhallgató használata. A 99×20×53 mm fizikumhoz egy 320×240 pixel felbontású TFT LCD kijelző párosul. A Nokia N95 megbirkózik az MP3, az AAC, a WAV, a 3GP, a RealVideo és az MP4 formátumokkal is. A Nokia N95-höz mindössze egy 950 mAh-s LiIon akkumulátort mellékel a gyártó. A beépített böngésző természetesen HTML, Flash és XML oldalak megtekintésére is alkalmas.

A Nokia N95 2007 első negyedévében kerül az európai boltok polcaira, kártyafüggetlen ára 550 euro (150 000 forint) lesz. Az alábbi hivatkozásokra kattintva a YouTube.com oldalon már megtekinthető néhány a leendő reklámfilmek és a működés közben felvett mozgófilmek közül is:

Tovább >>
Tovább >>
Tovább >>
Tovább >>

A finn gyártó szintén New York-ban mutatta be a legújabb zenetelefonját, a korábbi N91 frissített verzióját. Az immáron feketében pompázó készülék merevlemezének kapacitását 4-ről 8 gigabájtra növelték a vállalat mérnökei, állításuk szerint a N91 Music Edition így akár 6000 darab zeneszámot is el tud tárolni. A minőségi fülhallgató, a dedikált zenelejátszó gombok és Bluetooth sztereó headset támogatást is kapott. A Nokia N91 még idén decemberben a boltok polcaira kerül, kártyafüggetlen ára várhatóan 550 euro (150 000 forint) lesz.

A Nokia N73 éppen az eladási listák élére tör, köszönhetően kiemelkedően szép fotókat készítő Carl Zeiss objektívjének. Az akár 2 gigabájtig bővíthető memória mellett MP3, AAC és WMA támogatással is fel lesz szerelve. A készüléket idén októberben 450 eurós (123 000 forintos) áron kezdi forgalmazni a Nokia. A világ egyik legnépszerűbb 3G-s telefonja, a Nokia N70 most szintén fekete színben jelentkezik. A kifejezetten zenehallgatásra tervezett készülék belső memóriája 1 gigabájtig bővíthető. A 2006 oktoberétől elérhető készülék kártyafüggetlen ára 350 euró (96 000 forint) lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.