Hirdetés
. Hirdetés

Étvágygerjesztő új szolgáltatás a Google Térképben

|

Családi ebédek, társasági rendezvények helyszínének kiválasztásához könnyen megosztható gyorslistát készíthetünk a programmal.

Hirdetés

Hirdetés

A családi ebédek, baráti vacsorák sokszor rémesek tudnak lenni. Nem csak azért, mert a rokonaink és barátaink néha az idegeinkre mennek, hanem mert az előkészítés, az esemény megszervezése is idegőrlő feladat.

A Google Térkép (Google Maps) most egy megosztható étterem-, bár- és klublistával segíti a munhelyi rendezvény, családi vacsora vagy legénybúcsú számára legmegfelelőbb helyszín kiválasztását. 

Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a szóba jöhető helyekről listát készítsünk, és azt megosszuk bármelyik csevegő platformon. A csoportos üzenet címzettjei hozzáadhatnak vagy eltávolíthatnak elemeket a listáról, mégpedig mind az androidos, mint pedig az iOS-en futó Google Térképben.

Az szolgáltatás az app legújabb frissítésével válik hozzáférhetővé. Miután letöltöttük a Google Térkép legújabb változatát, elég az ujjunkat hosszabban rajta tartani egy helyen, és az már hozzá is adódik a megosztható listához. A funkció arra is lehetőséget ad, hogy bejön/nem jön be hüvelyujjas ikonra koppintva ismerőseink szavazzanak a felkínált lehetőségekről.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.