Hirdetés
. Hirdetés

Évnyitó a monitoron

|

A Gábor Dénes Főiskola vezetősége már a tanévnyitóval is igyekszik bizonyítani, hogy az oktatás középpontjában az informatika áll.

Hirdetés

Az idén 800 új első éves diák kezdi meg tanulmányait a Gábor Dénes Főiskolán, akik azzal a reménnyel vágnak neki tanulmányaiknak, hogy néhány év múlva végzett informatikus mérnökként, informatikai ismeretekkel rendelkező közgazdászként fogják kamatoztatni a megszerzett tudást. A tanévnyitón meghívott előadóként Várkonyi Viktor, a Graphisoft R&D Zrt. fejlesztési igazgatója és Bátorfi Zsolt, a Microsoft Magyarország Kft. fejlesztési platform szakértője a webfejlesztés jövőéről tart rövid ismertetőt az elsős diákoknak.

A főiskolához tartozó Nyíregyházi Regionális Konzultációs központ vezetője, Méhész János virtuálisan köszönti a gólyákat: a tanévnyitón Zárda Sarolta rektor asszony Skype-on keresztül folytat beszélgetést a központvezetővel.

Valószínűleg webtörténeti premier lesz Magyarországon, hogy a szeptember 6-án, 11 órakor kezdődő évnyitót az iskola honlapján, élőben is lehet követni. A kezdeményezést bizonyára pozitívan fogadja a diákság késésre hajlamos, vagy öltönyben feszengő része.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.