Hirdetés
. Hirdetés

Exchange védelem az ESET-től

|

Megjelent az ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server.

Hirdetés

A korábban ESET NOD32 Antivirus for Microsoft Exchange néven ismert szoftver megújult változata már levélszemétszűrőt is tartalmaz, a vírus-és kémprogramvédelemről pedig a NOD32 Antivirus 4-es verziójában már bizonyított keresőmotor gondoskodik. Az új verzió többek között lehetőséget nyújt a rendszergazdáknak saját szabályrendszer létrehozására, amellyel a beérkező levelek automatikusan osztályozhatók.

 

eset-exchange.jpg


„Az ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server hatékonyabb és könnyebben kezelhető, mint az elődje volt"
- emelte ki Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője. A szakember hozzátette, hogy az ESET üzletpolitikájának köszönhetően az érvényes ESET NOD32 Antivirus for Microsoft Exchange licenccel rendelkező felhasználók térítésmentesen térhetnek át az új verzióra.

Az ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server újdonságai:

  • Továbbfejlesztett vírus- és kémprogramvédelem.
  • Levélszemétszűrés RBL és DNSBL technológia, ujjlenyomat, megbízhatóság-ellenőrzés, tartalomellenőrzés, Bayes-szűrő, fekete és fehér listák integrált alkalmazásával.
  • Szürkelistázás (greylisting) lehetősége.
  • Két szinten megvalósított e-mail szűrés.
  • Továbbfejlesztett adatbázis-ellenőrzés.
  • Megújult Anti-Stealth technológia, amely felismeri a rejtett károkozókat - például rootkiteket - is.
  • ESET SysInspector rendszerfelügyeleti eszköz integrálása.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.