Hirdetés
. Hirdetés

Extra üzemidő bármely notesznek

|

Az APC bemutatta mobilkiegészítő családjának három új tagját, az APC Universal Notebook Battery 50, 70 és 90 laptop-akkumulátorokat.

Hirdetés

Szerencsére - vagy éppen sajnos - mindinkább megvan a lehetőségünk arra, hogy útközben dolgozzunk . A mai noteszgépekkel szemben egyre inkább elvárás a hosszú üzemidő, ezt azonban nem fokozhatjuk a végtelenségig, és egy hosszú üzemidejű ultrahordozható laptop ára többszöröse lehet egy normál modellnek. Szerencsére vannak áthidaló megoldások. Az APC új Universal Notebook Battery 50, 70 és 90 termékek lehetővé teszik, hogy a felhasználók utazás során - akár egy hosszabb repülőút alatt is - folyamatosan használhassák noteszgépüket és egyéb, USB-kapun tölthető elektronikus eszközeiket, például mobiltelefont vagy iPodot.

A Universal Notebook Battery 50 további 4 óra működési időt biztosít a laptopoknak, modelltől és teljesítmény-beállításától függően. Tömege alig haladja meg a fél kilogrammot, így elfér egy laptoptáskában vagy a számítógép melletti szűk helyeken, például egy repülőgép lehajtható asztalán.

apcnotebook70.jpg

A Universal Notebook Battery 70 olyan vékony, külső akkumulátor, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen elférjen egy laptop alatt, és a laptop típusától és teljesítmény-beállításától függően további 6 óra működési időt biztosítson. Az integrált USB-port 5 V-os áramforrást biztosít az USB-kimenetű mobil eszközökhöz.

A Universal Notebook Battery 90 a laptop típusától és beállításától függően további 8 óra működési időt biztosít, és viszonylag kis helyigényének köszönhetően a laptop alá helyezhető. Két USB-port 5 V-on keresztül biztosítja az áramellátást az USB-kimenetű mobileszközökhöz, ami lehetővé teszi, hogy további fontos kiegészítőket is elláthasson árammal, vagy feltölthesse azt. Az Universal Notebook Battery 90 emellett egy LCD-kijelzőt is tartalmaz, amely segítségével figyelemmel követheti a felhasználó az akkumulátor kapacitását, az újratöltési időt és az akkumulátor terhelését, valamint a bemeneti és kimeneti feszültséget.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.