Hirdetés
. Hirdetés

Ezek az újdonságok jönnek a OneDrive-ban

|

100 gigabájtra emelkedik a feltölthető maximális fájlméret, a webes változatban is használhatjuk a sötét mód, és egyszerűbbé válik a munkacsoportok élete.

Hirdetés

Fontos fejlesztéseket jelentett be felhőtároló megoldásával, a OneDrive-val kapcsolatban a Microsoft. Az elkövetkező hetekben, hónapokban bevezetésre kerülő újdonságok címzettjei elsősorban a vállalkozások, de némelyiküknek az egyéni felhasználók is örülhetnek majd.

Hirdetés

Talán a leglényegesebb új eszköz az Add to OneDrive, amely a mappák és fájlok megosztását teszi egyszerűbbé. A munkacsoportos tevékenységet kiszolgáló új eszközről a Microsott azt írja, hogy segítségével nem csupán egy helyre gyűjthetjük megosztott tartalmainkat, és ugyanolyan rugalmasan, hatékonyan tudunk dolgozni velük, mint saját fájljainkkal.

A közeljövőben szorosabbra fűződnek a szálak a Teams és a OneDrive között. Ha meg akarunk osztani egy fájlt a Teamsben, megosztási hivatkozásokat tudunk létrehozni, amelyek segítségével kollégáink hozzá tudnak férni az anyaghoz. A fejlesztésért rengeteg home office-ban dolgozó rebeg majd hálát.

A OneDrive-ban és a SharePointban 15 gigabájtról 100 gigabájtra emelkedik a feltölthető fájlok felső mérethatára. Ez a változás elsősorban az olyan vállalkozásoknak fontos, amelyek hatalmas 3D, CAD és médiafájlokkal dolgoznak.

A fejlesztő az elkövetkező hetekben jelentős előrelépés ígér a metaadatok szinkronizálásában is. És végül egy újdonság, aminek alighanem mindenki örül: az iOS és Android változatok után a webes OneDrive-ban is bevezetik a sötét mód lehetőségét, ami nem csak az energiával bánik takarékosabban, de a szemet is jobban kíméli.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.