Hirdetés
. Hirdetés

Ezek jönnek az új Androidban

|

Kiszivárgott az Android Q korai buildje, amely egy kis ízelítőt ad az új mobil operációs rendszer várható újdonságaiból.

Hirdetés

Hirdetés

A Chromium Gerriten korábban már megjelent egy komment arról, hogy az Android Q-ban talán lesz sötét téma, és az Android Q most kiszivárgott buildje valóra is váltja ezt az ígéretet.

A teljes rendszerre kiterjedő sötét témát a Kijelző beállításai között tudjuk kiválasztani. Használhatjuk állandóan, vagy bizonyos napszakokra korlátozva. Az új mód hatása a hangerő-szabályozó paneltől a Beállításokig számos elemre kiterjed, és még a Chrome-ban megjelenő letöltési értesítések is a sötét témához igazodnak.

A sötét téma sok felhasználó régi óhaja, mert lassabban  meríti le az akkumulátort, így igazi örömhír, hogy a Google végre beépítve gondoskodik róla az Androidban, és nincs szükség hozzá a Substratumra, mint az Android Oreóban és az Android Pie-ban.

Az Android Q tesztváltozata alapján a rendszer az adatvédelem terén is előrelép: a jelentősen átdolgozott Beállítások app hasznos áttekintést nyújt a hozzáférési engedélyekről, és a korábbiaknál sokkal aprólékosabban szabályozhatjuk az egyes appok hozzáférési lehetőségeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.