Hirdetés
. Hirdetés

Ezt imádni fogjuk a Chrome-ban

|

A Google böngészőjének egyik fejlesztés alatt álló új szolgáltatása automatikusan csoportosítja az oldalakat, így nem fulladunk bele a megnyitott webhelyek tengerébe.

Hirdetés

Hirdetés

A Google a Chrome Canary változatában már javában tesztel egy igen hasznos új szolgáltatást: a lapok csoportosítását. A funkció segítségével egyszerűbben tudjuk majd kezelni azokat a hivatkozásokat, amelyek egy azonos oldalon találhatók.

A fejlesztés lényege, hogy a böngésző automatikusan csoportba rendezi az azonos oldalon megnyitott webhelyeket, és az új hivatkozásokat is ahhoz a csoporthoz adja, amelybe tartoznak.

A Chrome arra is lehetőség nyújt majd, hogy mi magunk rendezzük a csoportokat és az oldalakat. Sőt,  a szinkronizálást is támogatja, vagyis egyik eszközről a másikra is átvihetünk teljes csoportokat.

Az igazsághoz tartozik ugyanakkor, hogy az oldalak csoportosítása nem új találmány: a Vivaldiban például már jó ideje rendelkezésre áll, és a Firefoxban, illetve a Chrome jelenlegi verziójában is megoldható bővítményekkel.

Egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg a Chrome stabil változában a funkció, de mivel a fejlesztése már tavaly óta tart, alighanem rövidesen találkozhatunk majd vele.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.