Hirdetés
. Hirdetés

Ezt tudja a Samsung Galaxy Note 10 Lite

|

Kiszivárgott a várhatóan pár hét múlva megjelenő okostelefon specifikációja.

Hirdetés

Hirdetés

A WinFuture nyilvánosságra hozta a Samsung csúcsmobiljának, a Galaxy Note 10-nek nemsokára megjelenő olcsóbb változata, a Galaxy Note 10 Lite specifikációját. E szerint az új modell 6,7 hüvelykes, FHD+ felbontású (2400x1080 képpontos) Super AMOLED kijelzővel, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, és Exynos 9810-as lapkakészlettel (nyolcmagos processzor) érkezik.

A hátoldalon három kamera taláható: egy 12 megapixeles főoptika (f/1.7), egy 12 megapixeles, kétszeres optikai zoommal ellátott teleobjektív és egy 12 megapixeles magylátószögú optika (f/2.2). Az előlapi szelfikamera 32 megapixeles, és a mobillal 4K felbontású, másodpercenként 60 képkockás videó készíthetők. Van S-Pen támogatás is Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül. A készülék akkumulátora 4500 mAh kapacitású. A Galaxy Note 10 Lite várhatóan az Android 10 mobil operációs rendszert futtatja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.