Hirdetés
. Hirdetés

Ezt tudja az új Lenovo VIBE K5 Plus okostelefon

|

Tizenhárom megapixeles előlapi kamerával és Dolby Atmos hangrendszerrel látták el.

Hirdetés

A VIBE K5 Plus öt hüvelykes, széles megtekintési szögű FHD kijelzővel, nyolcmagos Qualcomm® Snapdragon 616 processzorral, 16 GB-os, 32 GB-ig bővíthető beépített memóriával és 2750mAh-s, cserélhető akkumulátorral érkezik.

A Dolby Atmos hangrendszer, valamint a két hátoldali hangszóró lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a filmeket, játékokat és dalokat kristálytiszta sztereó hanggal élvezhessék.

Tizemhárom megapixeles, autofókuszos, LED vakuval felszerelt hátoldali kamerával, valamint egy 5 megapixeles, fix fókuszos előlapi kamerával látták el, az előretelepített alkalmazások - többek között a SHAREit, a SNAPit és a Guvera Music - segítségével kényelmesen megoszthatók a tartalmak és streamelhetők a zenék.

A Lenovo VIBE K5 Plus karcsú alumínium házzal büszkélkedhet, amely mindössze 8,2 milliméter vastag és 142 gramm tömegű. A készülék platina ezüst vagy pezsgő arany színben lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.