Hirdetés
. Hirdetés

Fejlesztői konferenciát tart a Dropbox

|

Júliusban tartja a Dropbox az első fejlesztői konferenciáját.

Hirdetés

A Dropbox idén júliusban tartja a legelső fejlesztői konferenciáját, a DBX-et, amely egy nap hosszú lesz. A rendezvényre július 9-én kerítenek sort San Franciscóban, a Fort Mason Centerben. Az érdeklődő fejlesztők már kérhetnek meghívókat a 350 dolláros jegyekért, bár a helyek száma korlátozott. 

A 2008. szeptemberében indult Dropbox mára több mint 100 millió felhasználóval rendelkezik, és 15 nyelven érhető el. Nem utolsó eredménye, hogy minden nap több mint egymilliárd fájlt töltünk fel rá. A DBX-szel a vállalat erre a sikerre építene, illetve a jövőt tervezné. 

A rendezvényre ellátogatók elsőként szerezhetnek tudomást azokról a termékekről is, amelyek könnyebbé teszik a Dropboxra való fejlesztést. A cég egyébként elfoglalt volt az utóbbi időben, az átalakított üzleti szolgáltatása mellett beépült a Yahoo Mailbe és megvette a Mailboxot is.  

A DBX mellett közelgő nagy rendezvények sorában ott van még az Apple WWDC-je június 10-14 között és a Google I/O-ja május 15-én.  

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.