Hirdetés
. Hirdetés

Felhő alapú webes szűrési technológia a vállalkozások védelmében

|

Új, továbbfejlesztett funkciókkal ellátott tűzfal eszközöket jelentetett meg a ZyXEL. Az egyik vezető, felhő-alapú szűrési technológia beépítésével átfogó és azonnali webes tartalomszűrés válik lehetővé.

Hirdetés

A ZyWALL USG (Unified Security Gateway) sorozat ezáltal teljes körű védelmet nyújt kis- és középvállalkozásoknak az egyre fejlettebb és kifinomultabb internetes fenyegetésekkel szemben.  

A ZyXEL új eszközeivel elsősorban a kis- és középvállalkozásokat célozza, akik ugyanúgy ki vannak téve az online támadásoknak, mint a nagyvállalatok, de jellemzően szűkösebb IT erőforrásokkal kell gazdálkodniuk. Az USG sorozat új, kiterjesztett funkciói magukban foglalják az iparág vezető tartalomszűrési technológiáját, valamint egy újonnan kifejlesztett menedzsmenteszközt, amellyel az IT szakemberek rövid idő alatt és egyszerűen képesek biztonsági ellenőrzések, diagnózisok, valamint analízisek elkészítésére, eközben pedig teljes biztonságban tudhatják a vállalati adatokat és kommunikációt.



A Blue Coat WebPulse felhő-alapú szűrési megoldása védelmet nyújt a ZyWALL USG használóinak az internetes támadásokkal szemben a malware programletöltések és az egyéb internetes támadások blokkolása által, valamint lehetővé teszi a folyamatos, valós idejű vizsgálatot, miközben megszűnteti a zavaró frissítési ciklusokat. Teljes mértékben felhasználói szempontok által vezérelt, valós idejű webes tartalomosztályozási szolgáltatást nyújt: a WebPulse kiterjedt „védelmi felhő” rögtön észleli a rejtett malware-eket és elvégzi a webtartalom analízist. A gyors, interaktív és mindenütt jelen lévő felhő-alapú védelem hetvenkilenc csoportot különböztet meg és több mint ötven nyelven képes kategorizálni a támadásokat, így akár a kisebb méretű vállalkozások is rendelkezhetnek olyan erős és kiterjedt hálózatvédelmi rendszerrel, mint a nagy multik.

A ZyWALL USG eszközök másik újdonsága a továbbfejlesztett felhasználói felület a központosított kezelőrendszerben, így a rendszergazda tisztán látja a biztonsági fenyegetések valós idejű állapotát és automatikusan generálhat napi riportokat a vezetés részére. A jelentések kezelőfelületén is történtek módosítások, így egyértelműbben megállapítható, honnan érkezik a támadás. Az adatok átfogó összefoglalására és elemzésére támaszkodva az IT vezetők megbízhatóbban alakíthatják ki hatékony hálózatvédelmi stratégiájukat, gondoskodva a vállalkozás egészére kiterjedő biztonságról, megnövekedett termelékenységről és működési hatékonyságról egy időben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.