Felhőalapú fejlesztési és tesztmegoldások az IBM-től

|

Az IBM idén júniusban mutatja be privátfelhő-alapú szoftverfejlesztő és tesztelő szolgáltatását. A cég szerint az SaaS-megoldások jelentős költségmegtakarításokat jelenthetnek az IT-szállítók számára.

A felhőbázisú rendszerek a fejlesztők munkáját is egyszerűbbé és gyorsabbá tehetik, hiszen a helyi telepítésű szoftverekhez képest rugalmasabb erőforrás- és tárhely-kezelést tesznek lehetővé - olvasható az IBM keddi közleményében.

A vállalat kommünikéjével egy időben legfontosabb partnereinek listáját is közzétette, amelyen a cloud-menedzsment szoftvereket fejlesztő RightScale és Kaavo mellett a biztonsági megoldásokat szállító Navajo Systems, a teljesítmény-monitorozással foglalkozó AppFirst, valamint az Aviarc, a Corent és a Wavemaker alkalmazásfejlesztő cégek is megtalálhatók.

Az IBM privátfelhő-alapú fejlesztési és tesztszolgáltatása a Red Hat virtualizációs technológiáját is hasznosítja, miközben támogatja a Red Hat Enterprise Linux, a Novell SUSE Linux és a Java-megoldásokat. A szolgáltatás az idei év második felében mutatkozik be az Egyesült Államokban és Kanadában; világszintű premierjére várhatóan az év vége felé kerülhet sor.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.