Hirdetés
. Hirdetés

Felhővel is kommunikálhatnak a HP multifunkciós nyomtatói

|

A LaserJet család legújabb tagjai közvetlenül integrálhatóak a vállalat által fejlesztett Flow CM Professional tartalomkezelő rendszerrel.

Hirdetés

A HP ma bejelentette, hogy a közeljövőben Magyarországon is elérhetővé fognak válni az üzleti felhasználásra szánt LaserJet Enterprise flow MFP M525c és color flow MFP M575c multifunkciós nyomtatói, amelyek a kétoldalas dokumentumok egy menetben történő beolvasásával, továbbá az everypage technológiának köszönhetően nagyban felgyorsíthatják a sok dokumentum digitalizálásával bajlódó irodák ügyvitelét. Utóbbi megoldás biztosítja, hogy egyszerre csak egy lap töltődjön be, plusz a különböző anyagok beolvasásának sebességét is felgyorsítja.

HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c
HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c


A flow többfunkciós nyomtatók érdekessége, hogy integrálhatók a HP tulajdonában lévő Autonomy által fejlesztett, lokálisan és felhőben egyaránt működőképes tartalomkezelő rendszerrel. A Flow CM Professional nevű, webes kezelőfelületű megoldás a HP közleménye szerint nagyvállalati szintű tartalommenedzsmentet biztosít egy szabványosított, magas biztonságú környezetben, a szoftver többek közt vezető bankokban, jogi cégeknél, és tőzsdéknél is bevezetésre került már.


Végül megemlítendő, hogy a vállalat a LaserJet Enterprise nyomtatók mellett továbbfejlesztett dokumentumkezelési megoldásokat is bemutatott, például a mobilos nyomtatásra kitalált ePrint Enterprise már támogatja a Google Apps levelezőfiókok kezelését is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.