Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos YouTube funkció jön

|

Automatikus szövegfelismerés segíti a stream szolgáltatást, amely azért még messze nem tökéletes.

Hirdetés

Hirdetés

A YouTube több olyan új szolgáltatást jelentett be, amely az élő streamek megtekintésének élményét javítja. Az első ilyen új funkció az automatikus angol feliratozás azokban az esetekben, amikor nincsen profi felirat a videóhoz. A cél az, hogy a streamek így szélesebb közönséghez jussanak el.

A feliratkészítés a cég automatikus beszédfelismerő technológiáján alapul, amely hibaszázalék és késleltetési idő tekintetében közelít az ipari szabványokhoz. Gépi tanulás hajtja, és bár nem tökéletes, jobb, mint a semmi. 

Az automatikus feliratozás az elkövetkező hetekben fog elérni a felhasználókhoz.

A második újdonság az, hogy a YouTube megőrzi és visszajátssza a live stream alatti csevegéseket.

Végül a harmadik új funkció az, hogy a streameket készítő YouTube alkotók immár megtaggelhetik a helyet, ahol a felvétel történik. Ha koppintunk vagy kattintunk  a hely címkéjén, a területen rögzített más videókhoz is hozzáférhetünk, és szűréssel rákereshetünk azokra, amelyek a környéken készültek.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.