Hirdetés
. Hirdetés

Felsőkategóriás ASRock alaplap

|

Az ASRock az újév kezdetével piacra dobta felsőkategóriás alaplapját, mely minőségben és árban egyaránt magasabb kategóriát képvisel.

Hirdetés

A 4Core1600P35-WiFi+ típusjelzéssel ellátott alaplap az Intel P35-ös lapkakészlet köré épül, mely a négymagos processzorok mellett hivatalosan 1333 megahertzes rendszerórajelet támogat, de az ASRock alaplapján az 1600 megahertz is megtalálható a beállítások között. Prémium kateória lévén minden fontos funkció fellelhető integrált formában az alaplapon, így a 802.11g szabványú Wi-Fi vezérlő is alapfelszereltség. Természetesen az alaplapon szilárd elektrolitos kondenzátorokat találunk és túlhajtást elősegítő szoftver is fellelhető a dobozban.

4core1600p35_wifi.jpg

? Házon belüli konkurencia ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.