Hirdetés
. Hirdetés

Felturbózzák a Windows Idővonalát

|

A jövő tavaszi nagy frissítésben a böngészőből is el tudjuk majd érni a korábbi munkamenetek rekonstruálására szolgáló funkciót.

Hirdetés

 

Hirdetés

Az Idővonal a Windows 10 viszonylag új szolgáltatása: ma még ugyan nem sokan használják, de a Microsoft nagy jövőt szán neki.

Az egyik kézenfekvő továbbfejlesztési irány,  amivel praktikusabbá lehetne tenni, az volna, ha integrálnák a böngészővel.

A jelek szerint a Microsoft is ebben gondolkodik, ugyanis a legújabb Windows 10 betekintő változatban van egy gomb az Idővonalban, amelynek segítségével a böngészőből tudjuk megnézni korábbi tevékenységeinket. Az adatokhoz hozzáférést biztosító webhely azonban egyelőre nem működik, ami arra utal, hogy az egész szolgáltatás csupán kísérleti stádiumban van.

Az Idővonal időről időre pillanatfelvételt készít tevékenységükről, köztük a szerkesztett dokumentumokról, illetve a felkeresett webhelyekről, és ezeket a pillanatfelvételeket elmenti, így harminc napon belül rekonstruálhatjuk teljes tevékenységünket a Windows 10 eszközön.

Mindenesetre úgy fest, hogy a funkció belső tesztelése gyors ütemben halad, és a jövő tavaszi nagy frissítésben talán már birtokba is vehetjük a felturbózott Idővonalat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.