Hirdetés
. Hirdetés

Figyelmeztet a Windows 10: ne használjuk a Chrome-ot vagy a Firefoxot

|

Saját böngészőjét ajánlja a Microsoft, ha valaki kezdeményezi a Google vagy a Mozilla programjának a telepítését.

Hirdetés

Hirdetés

Egy kísérlet keretében elkezdi figyelmeztetni a Windows 10 azokat a felhasználókat, akik kezdeményezik a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox böngészők telepítését. Egyelőre a dolog nem fog működni a nemsokára megjelenő Windows 10 October 2018 Update frissítésben, de a jövőben változhat a helyzet.

A Microsoft célja a figyelmeztetéssel, hogy rávegye a felhasználókat az operációs rendszer beépített böngészőjének az Edge-nek a használatára.

"Önnek már itt van a Microsoft Edge" - a Windows 10 biztonságosabb, gyorsabb böngészője", olvashatjuk az üzenetben, amely két lehetőséget kínál: a Microsoft Edge megnyitását vagy a külső böngésző telepítésének a folytatását. Ugyancsak van lehetőség az üzenet blokkolására a Gépházban, a figyelmeztető ablak ennek eléréséhez is kínál egy hivatkozást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.