Hirdetés
. Hirdetés

Fizet a Microsoft a Bingért

|

3 dollárt utalnak át a felhasználó által megnevezett iskolának, ha a Binget állítja be alapértelmezett keresőként.

Hirdetés

Júniusban az Egyesült Államokon belül folytatódott a - múlt hónapban már megfigyelt - Google visszaesése, amely 1,1 százalékot vesztett piaci részesedéséből, miközben a Bing és a Yahoo 0,6 százalékot erősödött. A ComScore adatai szerint így a Google jelenleg 62,6 százalékon áll, miközben májusban még a piac 63,7 százalékát birtokolta. A nyertes oldalon pedig a Bing és a Yahoo található meg. Utóbbi 18,9 százalékával továbbra is őrzi ezüstérmét, míg a Bing 0,6 százalékot növekedve elérte a 12,7 százalékos részesedést június végére.

 

 



A Microsoft ráadásul egy újabb ötlettel rukkolt elő, hogy megközelítse a vetélytársát. Az Egyesült Államok felhasználóinak 3 dollárt fizetnek, ha a keresőjüket állítják be alapértelmezett szolgáltatásként. Illetve pontosabban ezen összeg nem magukhoz a váltókhoz kerül, hanem azon iskola számára utalja át a redmondi szoftvercég, amelyet a felhasználó megnevez.  A Bing e célra létrehozott oldala alapján mostanra több mint 33 ezer dollár gyűlt így össze, azaz 11 ezer felhasználót már biztos sikerült a Microsoftnak így váltásra bírnia.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.