Hirdetés
. Hirdetés

Folytatódik a HD DVD/Blu-ray harc

|

Négy Blu-ray író készüléket jelentet meg a Sony novemberben. A legdrágább 1700 dollár lesz.

Hirdetés

A négy asztali modellt november 8-án jelenteti meg a Sony Japánban. Terveik szerint Európában is piacra dobják ezeket, de még nem tudni, mikor. A legjobban felszerelt modell ára 1752 dollár lesz és 500 gigabájtos merevlemezt tartalmaz. A Sony az új modellekkel tervezi felvenni a versenyt a Toshiba HD DVD író készülékeivel.

Elemzők szerint a Sony csökkenteni fogja a 80 gigabájtos PS3 játékkonzoljának árát az év végéig, amint kifutnak a jelenleg kapható 60 gigabájtos modellek. Várhatóan 500 dollárra esik majd a 80 gigabájtos PS3-ak ára, ha a Sony tartani akarja az árversenyt a konkurens gyártókkal.

A témában a szeptember 18-án megjelenő lapszámunkban közlünk véleményt. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.