Hirdetés
. Hirdetés

Fontos bejelentés a Chrome-böngészőről

|

Most stabil működésre, nem új funkciókra van szükségük a felhasználók millióinak.

Hirdetés

Hirdetés

Mivel az internetezők túlnyomó része a Google-féle Chrome böngészőt használja, és világszerte egyre több ember dolgozik otthonról a koronavírus terjedésének megállítása érdekében, a keresőkirály úgy döntött, hogy a közeljövőben nem látja el új funkciókkal a programot és a Chrome OS operációs rendszert. A fő ok, hogy stabil maradjon a böngésző működése, ami a vészhelyzet közepette igen fontos szempont.

Tweetjében a Chrome fejlesztői csapata azt írta, hogy szüneteltetik a Chrome- és a Chrome OS-frissítések kiadását. Céljuk, hogy stabil, biztonságos és megbízható programot használhassanak mindazok, akiknek munkája, mindennapi tevékenysége függ a Chrome-tól.

Manapság megszokhattuk, hogy a leggyakrabban használt alkalmazásokat rendszeresen frissítik, foltozgatják, azonban sokszor fordul elő, hogy a frissítés telepítése után valamilyen hiba miatt kellemetlenségeket kell elszenvedniük egyes felhasználóknak. Ezért érthető és üdvözlendő a Google döntése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.