Hirdetés
. Hirdetés

Fontos dolgot üzen minden androidos mobilra az EU-ban a Google

|

Az uniós országaiban élők egy képernyő segítségével megválaszthatják, hogy mely keresőt és böngészőt kívánják használni.

Hirdetés

Hirdetés

Miután a nagyhatalmú Európai Bizottság megregulázta a Google-t, a technológiai óriás oly módon kénytelen frissíteni az Európai Unió országaiban élők androidos okostelefonjait, hogy a mobil operációs rendszer választási lehetőséget adjon az alapértelmezésbeli keresőszolgáltatás és webböngésző tekintetében.

Nem meglepő módon ezek jelenleg a Google termékei, a Google Search keresőmotor és a Chrome böngésző. A jövőben az uniós mobiltulajdonosok más fejlesztők szolgáltatásait is választhatják és telepíthetik alapértelmezésbeli programként a kereséshez, illetve internetezéshez a képen láthatóhoz hasonló képernyő segítségével. A frissítés fokozatosan jut el a felhasználókhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.