Hirdetés
. Hirdetés

Fontos Google szolgáltatások álltak le váratlanul

|

Egyre több a probléma az utóbbi időben a népszerű online szolgáltatásokkal, korábban a Facebook volt többször elérhetetlen.

Hirdetés

Először több mint egy órán keresztül a Google Dokumentumok és a Google Táblázatok volt elérhetetlen pénteken, majd követte őket a Google Drive felhős tároló és s Google Diák prezentációkészítő. A fennakadások ideje alatt a dokumentumokat, táblázatokat és bemutatókat megnyitni kívánó felhasználók hibaüzeneteket kaptak, vagy egyáltalán nem tudták betölteni böngészőjükbe a szolgáltatások weboldalát. A Google által kiadott tájékoztatás szerint az első vizsgálatok azt derítették ki, hogy egy kódváltoztatás balul sült el, az éles üzemben a programkód nem úgy viselkedett, ahogyan a tesztelés során, s ez vezetett a fennakadásokhoz.

Hirdetés

.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.