Hirdetés
. Hirdetés

Fontos hír a Windows 10-et használóknak

|

Megkezdte a November 2019 Update automatikus terjesztését a Microsoft az operációs rendszer Home és Pro változatát futtató számítógépeken.

Hirdetés

Hirdetés

Immár nem csupán a legújabb Windows 10-verzió telepítését kifejezetten kezdeményezők számára jelenik meg a Windows Update-ben a November 2019 Update-re (1909-es verziószám) való frissítés lehetősége, mivel a Microsoft megkezdte a szoftver autonatikus terjesztését az operációs rendszer Home és Pro verzióját futtató számítógépeken.

Mostantól kezdve tehát a telepítést automatikusan kezdeményezni fogja a rendszer, mivel a szoftvergyártó fő törekvése, hogy minél több PC-n fusson a Windows 10 legújabb változata. De ahogy azt korábban is tapasztalhattuk, a terjesztés fokozatos lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.