Hirdetés
. Hirdetés

Fontos hír az októberi Windows 10 frissítésről

|

A sok vihart látott frissítést kézzel már letölthetjük a Windows Update-ből.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft megnyitott egy ajtót az októberi Windows 10 frissítéssel kapcsolatban. Mint emlékezetes, a frissítés annak idején a rengeteg hiba miatt visszavonták, majd öt héttel később kiadták tesztelésre az önkénteseknek.

A Windows 10 v. 1809 mostantól viszont teljes mértékben elérhető azon felhasználók számára, akik a Windows Update-ben rákattintanak a Frissítések keresése lehetőségre, mert nem akarják megvárni, amíg felkínálják számukra a frissítést..

A kísérő dokumentum szerint még el kell távolítani néhány kompatibilitási problémát: a szöveg bizonyos Intel és AMD videóvezérlőkre, a Trend Micro biztonsági programra és az F5 VPN (virtuális magánhálózati) szoftverre utal.

A frissítési lehetőség megnyitásával a Microsoft lényegében visszatért az október 2-i állapothoz. Ez volt az a nap, amikor a cég felkínálta a kalandvágyó felhasználók számára a rendszer telepítésének lehetőségét.

Néhány nap múlva azonban a záporozó hibajelzések miatt kivonták a szoftvert az általános terjesztésből. November 13-án a korrekciók elvégzése után újraindították a 1809-et, de csak a tesztelő program, a Windows Insider résztvevői számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.