Hirdetés
. Hirdetés

Fontos változás a Windows 10 frissítésében!

|

A jövőben a kumulatív csomagokat a legújabb nagy frissítés letöltése nélkül is telepíthetjük.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 May 2019 Update több olyan fejlesztést tartalmaz, ami a frissítések módjával kapcsolatos. Ezek közé tartozik egy új fontos új lehetőség a Windows Update-ben.

Korábban a Windows 10 nagy frissítéseit (a fejlesztő szóhasználatában: feature update-eket) a Microsoft által kiadott egyéb frissítésekkel, köztük a havi kumulatív frissítésekkel együtt kínálták.

A Microsoft lehetővé tette a felhasználóknak, hogy ne kelljen megvárniuk az automatikus terjesztést, hanem a Windows Update-ben történő egyszerű ellenőrzés után kézzel töltsék le a frissítéseket. Ez a módszer azonban azzal járt, hogy ha bárki bekérte a rendelkezésre álló frissítéseket a biztonsági frissítések vagy kumulatív frissítések telepítése érdekében, a nagy frissítést is megkapta, ha rendelkezésre állt ilyen.

A májusi Windows 10 frissítéstől kezdve azonban a Microsoft elkülöníti a nagy ("feature") frissítéseket a többi frissítéstől, és a Windows Update is egy új lehetőséggel gazdagodik, amely módot ad rá, hogy a nagy frissítés letöltése nélkül telepítsük a kumulatív frissítéseket.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.