Hirdetés
. Hirdetés

Fontos változások a Windows 10 frissítésében

|

A nemsokára megjelenő May 2020 Update változat újdonságai hatékonyabbá teszik a frissítések kezelését.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows Update szolgáltatás automatikusan telepíti számunkra a frissítések többségét, azonban léteznek opcionális (nem feltétlenül szükséges) frissítések is, amelyek kezeléséhez a nemsokára megjelenő May 2020 Update változatban egy új képernyőt kapunk. Ez egy helyen mutatja meg az összes rendelkezésre álló opcionális frissítést (új hardvervezérlőket, nem biztonsági javításokat és a nagy funkciófrissítéseket).

Az új képernyő a Gépház Frissítés és biztonság moduljának Windows Update lapján lévő Opcionális frissítések megjelenítése hivatkozásra való kattintással tölthető be.

További újdonság, hogy a Windows 10 kiterjedtebb beállítási lehetőséget ad számunkra arra vonatkozólag, hogy mekkora sávszélességet kívánunk engedélyezni a frissítések letöltéséhez. A Gépház Frissítés és biztonság moduljának Kézbesítésoptimalizálás lapján lévő Speciális beállítások hivatkozásra való kattintás után megjelenő ablakban pontosan, Mbps-ban adhatjuk meg a May 2020 Update változatban, hogy mekkora internetes sávszélességet használhat fel a Windows 10 a frissítések letöltésére.

Korábban a frissítések háttérben történő letöltéséhez használt sávszélességet csak a teljes rendelkezésre álló sávszélesség százalékában adhattuk meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.