Hirdetés
. Hirdetés

Fontos weboldalt nyitott a Microsoft

|

A szoftvergyártó egy helyen tette elérhetővé az érdeklődők számára az összes Insider programot.

Hirdetés

Hirdetés

Fontos részét képezi a Microsoft termékfejlesztési stratégiájának az Insider program, melynek keretében a vállalkozókedvű felhasználók kipróbálhatják az egyes szoftverek előzetes verzióit. Visszajelzéseiket a hibák kijavítására és a termékek további finomhangolására használja a szoftvergyártó.

Jelenleg hét Insider program működik (Bing, Microsoft Edge, Office, Skype, Visual Studio Code, Windows és Xbox), amelyek közül a legjelentősebb a 16,5 millió tesztelőt tömörítő, még 2014-ben indult Windows Insider, a Windows 10 operációs rendszer fejlesztésének egyik fontos tényezője. Most a Microsoft egy weboldalon tette elérhetővé az érdeklődők számára az összes Insider programot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.