Hirdetés
. Hirdetés

Fontos Windows 10-javítást ígér a szeptemberi frissítő kedd

|

Megoldódhat a legutóbbi kumulatív frissítés okozta probléma, ami néhány rendszeren megbolondította a keresőt.

Hirdetés

Hirdetés

A szeptemberi frissítő kedden a kumulatív frissítések új sorozatát adja ki a Windows 10 rendszerekhez a Microsoft.

A frissítő keddeken általában a biztonsági problémákra koncentrál a cég, és a Windows mellett más termékeit (Office, .NET Framwork) is érinti javításaival.

Ami a Windows 10-et illeti, a szeptember 10-i kumulatív frissítésektől a Windows 10 legutóbbi funkciófrissítéséhez (v. 1903) kiadott frissítés egyik problémájára is gyógyírt remélhetünk. Mint emlékezetes, az augusztus 30-án kiadott KB4512941 kiugró CPU használatot okozott, és lebénította a windowsos keresést, amint arról maga a Microsoft is beszámolt.

A Microsoft szerint az eszközök egy szűk csoportjánál a KB4412941 telepítése után a rendszer asztali keresője nem adott vissza találatokat, viszont indokolatlanul felszökött a CPU-használat. Ez a hibajelenség csak olyan rendszereken jelentkezett, amelyeken előzőleg letiltották az asztali keresőben a webes kereséseket.

A cég szeptember közepére ígérte a hiba javítását, így vélhetőleg ez a probléma is megoldódik az e havi frissítő kedden.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.