Hirdetés
. Hirdetés

Forradalmi változások az iPhone-on

|

Rövidesen lecserélhetjük az alapértelmezett appokat. Az Apple mobiljain korábban ilyesmi elképzelhetetlennek tűnt.

Hirdetés

Hirdetés

A iPhone operációs rendszerének következő komolyabb továbbfejlesztése, az iOS 14 ősszel jelenik meg, a beketintő változatot pedig nyáron, a WWDC-n mutatja be az Apple.

De már most hallani az egyik legfontosabb újdonságról, amely lehetővé tenné, hogy a felhasználók megváltoztassák az alapértelmezett appokat, köztük a böngészőt, az email programot és más alkalmazásokat.

A hírek szerint az Apple vezetősége még nem hozta meg a végső döntést az ügyben, de komolyan vizsgálja ezt az opciót. Ha végül igent mondana rá, az iOS 14 lehet az első olyan iOS-változat, amelyben a felhasználók ilyen jogosítványt kapnak.

A tervezett lépés jó hír a Google és a Microsoft számára, mivel az általuk fejlesztett appok a legnépszerűbbek közé tartoznak az Apple mobiljain.

A Chrome az egyik vezető mobil böngésző, és ha a Safarit egyszerűen lecserélhetjük rá, a Google a saját pályáján verheti meg az Apple-t.

Ugyanez igaz a Microsoftra, amely az Outlookot jegyzi, és ez szintén rendkívül kedvelt az iPhone-osok körében.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.