Hirdetés
. Hirdetés

Friss hírek a Huawei Android-rivális HongMeng rendszeréről

|

Értesülések szerint a Mate 30-as mobilon tesztelik az új operációs rendszert, amely az okostelefonnal egyidejűleg jelenik majd meg.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy a bizonytalanság a Trump amerikai elnök által beígért szankcióenyhítés és a Google-féle Android licencelése ügyében, ezért a Huawei minden bizonnyal jól teszi, ha a kiszámítható jövő érdekében nem hagy fel HongMeng mobil operációs rendszere fejlesztésével.

A Huawei Central portált egy illetékes személy emailben arról tájékoztatta, hogy a Huawei embereket toboroz operációs rendszere tesztelésére egy új eszközön, valószínűleg a Mate 30-as mobilon. A levélben említés esik arról is, hogy a gyártó a Mate 30-as modellel egyidejűleg tervezi kiadni az operációs rendszert. A tesztelésre használt telefonokon nem nevezik meg a rendszert, de valószínűleg a már korábban beharangozott HongMengről lehet szó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.