Hirdetés
. Hirdetés

Frissítési gondok a Windows 10-ben

|

Ha nem működik az automatikus frissítés, lehetőség van a manuális frissítésre, de sokan nem vállalják az ezzel járó macerát.

Hirdetés

A QuickTime-ot automatikus frissítési funkcióval látták el, úgy tűnik azonban, hogy ez nem működik a Windows 8-ban és 10-ben, hívta fel a figyelmet a problémára blogbejegyzésében Alton Blom biztonsági szakértő. Úgy találta, hogy együttműködési problémák lépnek fel a QuickTime és az Apple szoftverfrissítést végző eszköze között attól függően, hogy milyen Windows- és QuickTime-változat van telepítve a felhasználó számítógépére. Természetesen van lehetőség a QuickTime manuális telepítésére, azonban - mint az más szoftverek esetében is tapasztalható - ezt igen gyakran elmulasztják a felhasználók.


Ez pedig azzal a veszéllyel jár, hogy rengeteg Windows-használó egyáltalán nem frissíti a médialejátszót, amit alátámaszt a Flexera nemrégiben közzétett jelentése is, mely szerint a QuickTime-ot használó Windows tulajdonosok gépének 61 százalékán nem a legfrissebb változat található. Az automatikus frissítés a Windows 7-ben és Vistában gond nélkül működik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.