Hirdetés
. Hirdetés

Frissítette termékeit a VirusBuster

|

Új védelmi funkciókkal és a rendszergazdák kényelmét szolgáló eszközökkel gazdagodtak a szoftverek.

Hirdetés

Mind a vállalati, mind az otthoni felhasználók számára új funkciókat tartogatnak a VirusBuster most kibocsátott, 7.0-ás, Windows kompatibilis szoftverei. A hálózatok központosított védelemvezérlésére szolgáló VirusBuster Central Management Solution (CMS) 7.0 pedig új, egyszerűen használható eszközöket ad a rendszergazdák kezébe a távoli felügyelet és a menedzsment terén.

 



Az otthoni gépek elé pajzsot tartó VirusBuster Personal, a munkaállomások védelmére kifejlesztett VirusBuster Professional, valamint a szerverbiztonságról gondoskodó VirusBuster for Windows Servers egyik újdonsága az autorun védelem. Ez a pendrive-ok csatlakoztatásakor automatikusan elinduló károkozókkal szemben védi meg a rendszereket. A VirusBuster új alkalmazásainak esetében ugyancsak újdonságnak számít a hoszt védelem: a termék tiltja a hosts fájl írását, és ezzel blokkolja számos kártevő potenciális tevékenységét.

A VirusBuster Central Management Solution (CMS) eddigi eszköztárát a fejlesztők olyan elemekkel egészítették ki, melyek könnyebbé teszik a hálózat menedzselését, több információt nyújtanak a rendszer állapotáról, illetve egyszerű adathozzáférést és -feldolgozást biztosítanak. Mostantól a CMS-sel dolgozó rendszergazda a telepített termékverziók mellett tájékozódhat a gépek konfigurációjáról, operációs rendszeréről, és az eltávolított vagy aktív fertőzésekről. Az információkat szabadon választott összetételben jelenítheti meg a géplistában, egy-egy gépre kattintva pedig összefoglalva láthatja annak adatait. Az új verzióban számos jelentéstípus közül válogathat, melyeket megjeleníthet a CMS-ben, vagy PDF formátumban tetszőleges e-mail címre elküldhet.

A VirusBuster CMS központi naplózó funkciója előre definiált kategóriákba (víruskeresési, karantén üzenetek, stb.) rendszerezve jeleníti meg a menedzselt gépeken bekövetkező eseményeket, de egyéni szempontok alapján is lehetőség van a szűrésre.

Az új, 7.0-ás VirusBuster termékek jelenleg a cég weboldaláról tölthetők le. Október közepéig pedig minden mostani VirusBuster felhasználóhoz eljutnak az automatikus frissítések segítségével.

A hír testvéroldalunkon, a Computerworld biztonság rovatában jelent meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.