Hirdetés
. Hirdetés

Fujitsu Day: emberközpontú innováció a gyakorlatban

|

Hamarosan megrendezésre kerül a Fujitsu és az Intel közös rendezvénye, mely a nyári időszak egyik legjelentősebb technológiai partnertalálkozója. Az esemény elsődleges célja, hogy bemutassa, a digitalizáció és az ezzel kapcsolatos változások milyen hatással vannak ránk emberekre. Hogyan formálódik át a környezetünk anélkül, hogy észrevennénk.

Hirdetés

Digitalizáció, digitális forradalom, digitális transzformáció - mind ugyanarról szól: egyre több és magasabb szintű technológia vesz bennünket körül. És ez nem csak az infotechnológiai cégek és szakemberek sajátja, a hétköznapi, sőt IT szempontból "felvilágosulatlan" ember is szinte percenként találkozik a digitális átalakulás bizonyítékaival.

Gondoljunk csak bele, amikor a Google kiegészíti, mit is akarunk keresni, vagy éppen a Waze rákérdez egy sokszor beütött címnél, hogy az otthonunk-e, már meg sem lepődünk. A Facebook arcfelismerője alapvetés, az, hogy a Booking vagy az Airbnb értékesíti a legtöbb szállást - holott saját ingatlanjuk nincs is és nem is lesz -, az Uber pedig az egyik legnagyobb személyszállító vállalat, autók nélkül, ezek mind fel sem tűnnek. Pedig csak egy dolog áll mögöttük: a technológia, méghozzá az infokommunikációs technológia. A technológia pedig innováción alapszik, az innovációt pedig mi, emberek hoztuk és hozzuk létre folyamatosan.

A Fujitsu és az Intel közös partneri találkozóján többek között a fenti kérdéseket kívánjuk feszegetni, azokat közelebb hozni, jobban megismertetni a közönséggel. Emellett persze lesznek hardcore szakmai előadások, ahol az igazi 'techik' is csemegézhetnek, de a mesterséges intelligencia és robotika rajongói sem maradnak információ nélkül.

Ízelítő a programból és előadókból a teljesség igénye nélkül: Gacsal Jószef a Fujitsu ügyvezetője beszél az emberközpontú innovációról, velünk lesz az Intel szakértője, Bécsi-Petterman Arnold is. Az emberközpontú munkahelyről beszél majd Éberling Tamás a Fujitsu Head of Services munkatársa. De nem lesz hiány tudományban sem, itt lesz Takács Árpád robotkutató, aki az elöregedő japán társadalom kérdéseit és a robotika összefüggéseit fejti ki, valamint Dr. Szabó Balázs, az ELTE Távol-Keleti Intézetének adjunktusa fog beszélni fog a japán világ sajátosságairól.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2016. június 2-án az Öböl Rendezvényközpontban, a Fujitsu és az Intel közös szakmai eseményén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.