Hirdetés
. Hirdetés

Fura értesítések érkeztek Windows 10 eszközökre

|

Egy tesztet futtatott a Microsoft, ami egy hiba miatt valós felhasználókat is érintett.

Hirdetés

Hirdetés

Egy, a Microsoft által végzett értesítés teszt véletlenül kikerült valós felhasználókhoz, akik azt hihették, hogy valamilyen vírus fertőzte meg a számítógépüket. Az értesítéseket a Microsoft Movies küldte, és fura címük volt ("Test notification," "thsi test notification," és "this is test notification"), számoltak be a jelenségről az érintettek a Redditen. Ha valaki kattintott az értesítésen, elindult a Microsoft News, de az app egy hibaüzenettel válaszolt.

Egy Microsoft mérnök a Redditen úgy tájékoztatta a felhasználókat, hogy egy tesztről van szó, és az értesítések véletlenül jutottak el az érintettekhez. A problémát okozó hibát időközben kijavították.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.