Hirdetés
. Hirdetés

Gary Oldman és a Nokia N93

|

A Nokia Nseries Studio bemutatta a színész-rendező, Gary Oldman a Nokia N93 multimédiás számítógépen készített új, Donut (Fánk) című rövidfilmjét.

Hirdetés

A rendezőként BAFTA-díjjal elismert világhírű színész, Gary Oldman a fodrozódó vízfelszínen egy gömbölyű tárgy tükröződéséről készített kétperces rövidfilmet, a filmhez pedig izgalmas háttérzenét választott. A film nem csupán a Nokia N93 DVD-színvonalú képrögzítését mutatja meg, hanem arra is ráirányítja a figyelmet, hogy a fejlett mobil videofelvételre képes készülékekkel hogyan rögzíthetjük és oszthatjuk meg másokkal életünk pillanatait.

A Nokia annak érdekében hozta létre a Nokia Nseries Studiót, hogy ösztönözze az embereket a mobil videokészülékekkel készített felvételek rögzítésére és megosztására. Személyi számítógépről vagy mobilkészülékről mostantól kezdve bárki feltöltheti mobil rövidfilmjét az internetes oldalra. A honlap kialakításánál a mobil filmkészítés ösztönzését tartották szem előtt: Oldman filmje mellett a világ másik szegletében tevékenykedő kreatív szakemberek által Nokia N93-mal készített videofelvételek, illetve a mobil videokészülékkel megnyitható új témák rendszeresen megjelennek majd az oldal kínálatában.

A Nokia N93 fejlett képkezelési funkciókat nyújt, többek között Carl Zeiss lencsével rendelkező, 3,2 megapixeles kamerát, DVD-színvonalú videofelvételt készítő videokamerát és háromszoros optikai zoomot. A csaknem DVD-minőségű filmekből közel 90 percet, vagy csaknem 2,500 fotót tárolhatunk a Nokia N83 50 MB belső memóriájában, de a szélessávú vetítés élményéhez is hozzájuthatunk a televízió és a készülék összekötésével. A képeket és videofelvételeket internetes albumokba és blogokba is feltölthetjük. A felvételekből házi filmeket gyárthatunk, melyeket az Adobe Premiere Elements 2.0 szoftver segítségével kiírhatunk DVD-re is.

A Nokia Nseries készülékekhez hasonlóan a Nokia N93 is rendelkezik kommunikációs és multimédiás számítógépes funkciókkal. A WLAN, 3G (WCDMA 2100 MHz), EDGE, és GSM (900/1800/1900 MHz) hálózatra tervezett Nokia N93 szélessávú internetkapcsolatot biztosít a böngészéshez, a tartalmak feltöltéséhez, illetve az e-mailek küldéséhez és fogadásához.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.