Hirdetés
. Hirdetés

Gépi tanulásra épülő kibervédelem

|

Több generációt felölelő fenyegetésvédelmi módszereket ötvöz a Trend Micro új XGen™ végpont-biztonsági megoldása: a legkülönfélébb támadások ellen mindig intelligens módon választja ki a megfelelő technológiát a megfelelő időben, ezáltal hatékonyabb és eredményesebb védelmet nyújt.

Hirdetés

A Trend Micro egyedülálló megközelítése már bevált módszereket alkalmaz az ismert fenyegetések gyors felismerésére, így a termék többi magas szintű technológiája gyorsabban és pontosabban azonosíthatja a nem ismert veszélyeket, beleértve az alkalmazás-felügyeletet, a biztonsági rések kiszűrését, a viselkedéselemzést és a gépi tanulást. A Trend Micro az első olyan vállalat, amely a gépi tanulást is alkalmazza a megközelítésében, amelynek köszönhetően a megoldás megnyitás előtt és használat közben is képes elemezni a fájlokat. Az új védelmi megoldás olyan "zajcsökkentő" funkciókat is használ, mint például a regisztráció vagy a fehérlisták készítése, amelyeknek köszönhetően csökkenthető a fals pozitív eredmények száma.

 

A végpontbiztonsági megoldások piaca az elmúlt 25 év során látványos fejlődésen ment keresztül. A kezdetekkor mindössze a rosszindulatú szoftverek és a kéretlen e-mailek jelentették a problémát. Az egyre gyakoribb hackertámadások, az információtechnológia folyamatos változása és a felhasználók gondatlansága azonban teret nyitott olyan kifinomult fenyegetések gyors terjedésének is, mint az adathalászat, a célzott támadások, a mobiltelefonokra fejlesztett rosszindulatú szoftverek, illetve a zsaroló vírusok. A közelmúltban például akadt olyan zsaroló vírus, amely naponta százezer gépet támadott meg. Ezek az új kihívások, a támadások folyamatosan növekvő száma, valamint a napi ötszázezer új azonosított fenyegetés minden eddiginél nehezebbé teszik a védekezést a vállalatok számára. Számos IT biztonsági cég tett ígéretet a probléma megoldására, de az idő bebizonyította, hogy nem létezik általános varázsszer a végtelen mennyiségű kiberfenyegetés kivédésére. Minden új támadástípus specifikus védelmi technológiát kíván.

"Az XGen™ végpontbiztonsági megoldás már elérhető a Trend Micro Smart Protection Suites szoftvercsomagok részeként. Ezek a csomagok számos olyan integrált végponti, e-mail- és webátjáró-védelmi megoldást tartalmaznak, amelyek a felhasználók napi védelméhez járulnak hozzá; ezen kívül a központosított átláthatóságnak és felügyeletnek köszönhetően a vállalatok IT részlegeinek válaszidejét is lerövidítik" - mondta Bárány Zsolt, a Trend Micro Magyarországért és Romániáért felelős regionális ügyfélmenedzsere.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.