Hirdetés
. Hirdetés

Gond lehet az érintőképernyők hozzáférhetőségével

|

Robbanás történt egy alapanyagokat gyártó japán üzemben - a helyreállítások jelentős időbe telnek.

Hirdetés

Az érintőképernyők gyártásához a vállalatoknak számos alapanyagra van szükségük, ez a lista pedig még tovább bővül, ha a panelnek a különböző nyomásszinteket is érzékelnie kell. A legtöbb kijelzőgyártó egy bizonyos japán cégtől szerzi be az alapanyagokat, a rendelések teljesítésével most egy darabig azonban komoly gond lehet.

A szóban forgó japán üzemben robbanás történt, így a szektorban mindenki nehéz helyzetbe kerülhet. Mindezt tovább fokozza, hogy a szükséges alapanyagok többi gyártója meglehetősen kicsi készletekkel rendelkezik. A leginkább érintettek között az LG Display is szerepel.

A sérült üzemben a helyreállítási munkálatok előreláthatólag csak 2013. végén fejeződhetnek be, így az alapanyaghiány meglehetősen hosszúra is nyúlhat. Úgy tűnik, hogy mindez akár a tabletek komolyabb árnövekedését is elindíthatja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.