Hirdetés
. Hirdetés

Gondtalan wifi a NetBattel: kontroll alatt a légtér

|

Repülni jó. Repülőn ülve gyakran belegondolunk, vajon milyen ütemben tud még fejlődni ez az ipar, egyáltalán hány repülőgépet küldhetünk fel úgy az égre, hogy a légi forgalom biztonságos maradjon. Nincs ez máshogy a vezeték nélküli hálózatokkal sem. Számít, mi van a levegőben...

Hirdetés

A technológia rohamléptékkel fejlődik, a felhasználóknak közben vezetékfóbiájuk alakult ki, amit a gyártók maradéktalanul orvosolnak. A mobilitás berúgta az ajtót a tech világában, a hagyományos munkaállomások, eszközök és technikák háttérbe szorultak, minden adatnak elérhetőnek kell lennie bárhonnan és bármikor.

Hirdetés

Kiváló technológiai alapot kínál ehhez a wifi. Míg a vezetékes megoldásoknál a szolgáltatás minősége könnyen kalkulálható és fenntartható, addig a vezetéknélküli technológiák használatakor a közvetítő közegnek, az adott terület légterének meghatározó szerepe van. Nem is gondolnánk, mi minden befolyásolhatja. Nemcsak a látható elemek, falak, polcrendszerek és különböző típusú felületek, mint a fém, a beton, az üveg, de az emberi szem számára láthatatlan rádióhullámok, a közelben lévő eszközök besugárzásai is. A wireless eszközök elszaporodásával a légtér megtelik zavaró tényezőkkel az adott frekvenciatartományon, amelyek negatívan befolyásolhatják a jelerősséget, lefedettséget, az elérési pontok roamingképességét és csatornaválasztását. A levegő szennyezettsége, avagy telítettségének figyelése kiemelten fontos a megfelelő és zavartalan minőséghez.

Ma már nem elegendő, hogy csak a hálózatot monitorozzuk, a környezetre is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Ezeknek a kihívásoknak eleget téve fejlesztette ki és állította össze a MagiCom a NetBatet, a wifis szolgáltatáscsomag részeként, amellyel jó légi irányítóként a teljes légteret kontroll alatt tarthatjuk. A megbízhatóság és a biztonság között többé már nem kell döntenünk.

http://magicom.hu/wi-fi/

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.