Hirdetés
. Hirdetés

Google-ajándékok mobilosoknak

|

Díjmentesen menthetjük el mobilunk adatait a Google One-ba, és szintén ingyen kapunk egy új eszközt, amivel a Google fiókjainkban halmozódó fájlok között vághatunk rendet.

Hirdetés

A Google bejelentette, hogy ingyenessé tesz néhány fontos szolgáltatást a Google One felhőtárolóban. A díjmentesen elérhető szolgáltatások közé tartozik a mobilok automatikus biztonsági mentése, ami az Android- és iOS-felhasználók számára egyaránt elérhetővé válik. De ingyenes lesz egy új tárkezelő eszköz is, ami a mobilos operációs rendszerek mellett a weben keresztül is használható.

Hirdetés

Az automatikus mentés, amit a Google tavaly vezetett be, lehetővé teszi, hogy a mobilunkon lévő szövegeket, fotókat, videókat gombnyomásra elmentsük az új Google One appal. A szolgáltatással a Google fiókokhoz járó teljes 15 gigabájtot biztonságba helyezhetjük, ha tehát a mobilunk megrongálódik, vagy lecseréljük azt, a felhőből minden információt könnyen visszaszerezhetünk. Ezt kapjuk most meg ajándékba a Google-től.

Egy másik ingyenessé tett funkció egy új tárkezelő, amelynek segítségével megnézhetjük és kitakaríthatjuk a Gmail, Drive és Fotók alkalmazásokban tárolt fájljainkat. Így könnyebb tartani a tárolási limitet, mert egyszerűen áttekinthetjük, mi fontos, és mi fölösleges. Azok pedig, akik szeretnének túlnyújtózkodni a takarójukon, a Google-tól további tárterületet vásárolhatnak.

Az Android-felhasználók számára már meg is kezdődött a szolgáltatások terjesztése a Google Play áruházban, és rövidesen az iOS-változatok is rendelkezésre állnak.

A 2018-ban beindított Google One egyébként sokféle fizetős tárolási lehetőséget nyújt: 100 gigabájt 1,99 dollárba kerül, 149,99 dollárért pedig nem kevesebb, mint 30 terabájtot vásárolhatunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.