Hirdetés
. Hirdetés

Google kereső Nokia telefonokban

|

Az új Nokia S60 modellekben már a Google kereső is elérhető a Nokia Search alkalmazáson keresztül.

Hirdetés

A Nokia és a Google megállapodásának köszönhetően a Google keresője elérhetővé válik a Symbian operációs rendszerű Nokia készülékeken található Nokia Search alkalmazásban. A programot elsőként a Barcelonában most bemutatott Nokia N96 (képünkön), N78, 6210 Navigator és 6220 classic készülékeken találhatjuk meg egyes piacokon. A Nokia a jövőben a Google keresőt világszerte száznál is több országban elérhetővé teszi majd ügyfelei számára, így a program több mint negyven különböző nyelven beszélő felhasználót fog kiszolgálni.

A most már a Google-lel kibővült Nokia Search a mobilkészülékről gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a webes információkhoz. A felhasználók a Nokia Search megoldással a tartalmakat a saját telefonjukon is kereshetik, helyi keresőkkel pedig teljes körű keresést végezhetnek. A több készüléken megtalálható Nokia Search az aktív készenléti kijelzőről közvetlenül elérhető, így a felhasználók időt takaríthatnak meg. Ha a felhasználó megtalálta a keresett adatot, az a Nokia Search-ből a készüléken található további eszközök, például térképek, az üzenetküldés vagy a böngésző révén egy kattintással azonnal fel is használható.

A Nokia és a Google most bejelentett közös munkája a két vállalat közötti korábbi együttműködésen alapul. A Google kereső már feltűnt a Nokia internet-tábláin, tavaly pedig a Nokia N95 8GB a mobilkészülékek közül a világon elsőként támogatta a Google videomegosztó platformját, a YouTube-ot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.