Hirdetés
. Hirdetés

Green Office - Zöld Iroda Alapprogram

|

A Green Office - Zöld Iroda Audit Magyarországon egyedülálló módon a fenntarthatóság, a környezettudatos működés kapcsolatát vizsgálja az adott szervezet üzleti folyamataival és azok adminisztrációjával, dokumentumkezelésével.

Hirdetés

Green Office - Zöld Iroda Alapprogram

Hirdetés

A Green Office - Zöld Iroda Audit Magyarországon egyedülálló módon a fenntarthatóság, a környezettudatos működés kapcsolatát vizsgálja az adott szervezet üzleti folyamataival és azok adminisztrációjával, dokumentumkezelésével.

A fenntartható (ökológiai vagy zöld) üzlet a vállalatok működését egyre jobban átható filozófia és menedzsment eszköz. A fenntartható (ökológiai vagy zöld) üzlet lényege, hogy a vállalat a fogyasztói igények kielégítése során figyelembe elismeri és veszi az őt körülvevő környezet és társadalom problémáit - és kész megoldást kínálni belátható időn belül azoknak az őt érintő részére.

Green Office Cerfificate - Zöld Iroda Alapprogram
Green Office Cerfificate - Zöld Iroda Alapprogram

A szervezetek jelentős része már korábban belekezdett CSR (Corporate Social Responsibility, vállalati felelősségvállalás) és zöld programokba, ezek azonban kifulladhattak, leülhettek az évek folyamán. Indítsa el Ön is vagy adjon új lendületet társadalmi felelősségvállalási tevékenységének és mutassa be magát olyan pozitívan, ahogy cselekszik!

A fenntarthatóság jó üzlet: már most is százmilliárdokban mérhető az az összeg, amelyet csak Magyarországon környezetbarát, organikus termékekre, szolgáltatásokra, élelmiszerekre, tisztítószerekre kifizetünk. Törjön be erre a piacra, vagy növelje tovább részesedését ezen a szegmensen is!

Nem csak a gazdagok aggódnak a gyermekeik jövője miatt - a vásárlók, vevők, ügyfelek talán pont az Ön szervezete által a környezetre gyakorolt hatás miatt is veszélyben érzik családjaik jövőjét. Nyugtassa meg ügyfeleit, erősítse kötődésüket, bizalmukat, lojalitásukat!

Ügyfelei többet is hajlandók fizetni a fogyasztók a társadalmunkért felelősséget érző, környezettudatos, felelős cégek termékeiért. Nos, bizonyítsa be, hogy az Ön vállalata elkötelezetten felelős és közvetlenül is támogatja a jövőt és az oda vezető társadalmi célokat!

A felmérések azt mutatják, hogy a legtöbben nyitottak vagyunk a fenntartható módon működő vállalatok iránt és készek vagyunk ezektől vásárolni - de ugyanakkor sokuk tájékozatlannak érezzük magunkat, és bizalmatlan vagyunk a gyártók felelősségvállalásra, fenntarthatóságra vonatkozó saját állításaival szemben. Keresse független, szakmai szerveződésünket, a Papírmentes Koalíciót, hogy hiteles információt partnerei adjon az Ön szervezetének adott tevékenységére vonatkozóan!

A Green Office - Zöld Iroda Audit a fenntarthatóság, környezettudatos működés kapcsolatát vizsgálja az adott szervezet üzleti folyamataival és azok adminisztrációjával, dokumentumkezelésével. Az átvizsgálás eredménye alapján és megfelelőség esetén a szervezet bekerül a Papírmentes Koalíció Fenntarthatósági Indexébe >>>. Az szervezete, cége az eredményt felhasználhatja értékesítésének növelésére, versenyképességének erősítésére, partnerkapcsolatainak javítására.

Mit kell tenni a védjegy megszerzéséért?
- regisztrálás a Green Office - Zöld Iroda Alapprogramra,
- regisztrációs és logóhasználati (adminisztrációs) díj térítése (HUF 29.000,- + ÁFA)
- a saját szervezetre vonatkozó, a kiinduló helyzetet felmérő kérdőív kitöltése,
- képzéseinken való részvétel (jelenleg választhatóan a Green Office - Zöld Iroda Szakértő Alapprogram tanfolyam, E-aláírás tanfolyam, E-számlázás tanfolyam, E-ügyintézés tanfolyam stb.),
- mérhető, ellenőrizhető vállalások megtétele, teljesítése a Green Office - Zöld Iroda Alapprogramra vonatkozóan (A résztvevők pontos vállalásait illetve azok teljesítési feltételeit közösen véglegesítjük.),
- Green Office - Zöld Iroda logó használata, a szervezet zöld törekvéseinek nyilvánosság számára történő bemutatása,
- az éves Auditokon való részvétel.

Mit kapnak a Green Office - Zöld Iroda Alapprogram résztvevői, mivel segítjük őket?
- folyamatosan bővülő szakmai képzést (jelenleg választhatóan a Green Office - Zöld Iroda Szakértő Alapprogram tanfolyam, E-aláírás tanfolyam, E-számlázás tanfolyam, E-ügyintézés tanfolyam stb. ),
- Green Office - Zöld Iroda logót,
- visszajelzést tevékenységükről: az audit(ok) eredményeit tartalmazó jelentést, mely az üzlet elmúlt év eredményeit tartalmazza,
- a Papírmentes Koalíció Fenntarthatósági Indexében való szerepeltetést, megjelenéseket,
- kedvezményt bármely induló képzésünkből (az érdeklődőknek részletes tájékoztatót küldünk).

Green Office - Zöld Iroda Alapprogramban résztvenni szándékozók regisztrációját követően önálló, kérdőív alapján történő kezdeti helyzetfelméréssel indul a Program. Ezután a szervezetek által a Program felelősének kijelölt dolgozójának/vezetőjének szakmai alapképzést biztosítunk, ahol a felelős munkatárs megismerkedik a fenntarthatóság fogalmával, a környezetbarát üzleti folyamatok és adminisztráció kritériumaival, illetve a további szükséges gyakorlati tudnivalókkal. A Green Office - Zöld Iroda Alapprogramban való részvétel egyik feltétele, hogy a szervezet kijelölt Program felelőse az adott naptári évben legalább egyszer részt vegyen képzésen! Választható tanfolyamaink teljes listája >>>. A Programban résztvevő cégek további munkatársai kedvezménnyel vehetnek részt bármely képzésünkön - kérje információnkat!

A minősítő szakmai háttere - a magyar Buyers Laboratory (BLI)

A magyar DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodva, a híres Buyers Laboratory (BLI) mintájára végzi a különböző hazai vagy itthon is elérhető, üzleti folyamatokhoz, dokumentumkezeléshez kapcsolódó cégek, termékek és szolgáltatások független tesztelését, vizsgálatát, minősítését.

A DWP Portál tevékenységei:
- Információközvetítés (Üzleti hírportál),
- Oktatási Központ (OK),
- Szakmai rendezvények (konferenciák, kiállítások) szervezése,
- Szakmai minősítő (Üzleti Értékmátrix Audit és minősítés, Zöld Iroda Audit és PK Fenntarthatósági Index, Üzleti innovációs Audit és Magyar Innovációs Index (INNDEX)),
- Szakmai közösség szervező (Iratkezelés és Dokumentumkezelés és E-számlázás és Szkennelés),
- Üzleti díjak szervezője és lebonyolítója,
- Szakmai kiadványok kiadása: Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin, szakkönyvek.

Jelenleg a következő minősítések érhetőek el a Portál portfóliójában: Üzleti Értékmátrix Audit és minősítés, Zöld Iroda Audit és PK Fenntarthatósági Index, Üzleti innovációs Audit és Magyar Innovációs Index (INNDEX).

Üzleti Értékmátrix Audit és minősítés

A DWP Üzleti Értékmátrix Auditja egy olyan bevált eljárás, amely egy vállalkozás kulcs-tényezőire összpontosítva, meghatározza a felhasználók számára fontos erősségeket vagy a javítandó faktorokat. Vizsgálja a vállalkozás hozzáállását az ügyfelekhez, a piachoz, a megújuláshoz: honnan szerzi az ötleteket, hogyan kezeli azokat, milyen folyamatokkal - és milyen szervezetben - alakítja át az ideákat a felhasználók számára értékké, illetve hogyan kezeli a piaci és egyéb kockázatokat.

A DWP Üzleti Értékmátrix Auditja a Portál által már korábban működtetett átvilágítások, minősítések új eleme, amellyel tovább erősíti a Magyarországon működő, kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások iparágon belüli pozícióinak javítását, és számukra kézzel fogható hasznot kínál: a minősítéssel rendelkezők számára piaci előnyt és megkülönböztetést jelent a többi szereplőhöz képest.

A felhasználók számára az Értékmátrix Audit eligazodást nyújt a piaci szereplők között, az értéket és minőséget jelzi, független, hiteles és hivatalos visszaigazolás egy adott vállalkozás szakmai és üzleti színvonaláról.

Zöld Iroda Audit és PK (Papírmentes Koalíció) Fenntarthatósági Index

A fenntartható (ökológiai vagy zöld) üzlet a vállalatok működését fokozatosan átható filozófia és menedzsment eszköz. A fenntartható (ökológiai vagy zöld) üzlet lényege, hogy a vállalat a fogyasztói igények kielégítése során integráltan kezeli a környezeti és társadalmi problémákat.

A Zöld Iroda Audit a fenntarthatóság, környezettudatos működés, társadalmi felelősségvállalás kapcsolatát vizsgálja az adott szervezet üzleti folyamat adminisztrációjával, dokumentumkezelésével. Az átvizsgálás eredménye és megfelelőség esetén a szervezet bekerül a Papírmentes Koalíció (PK) Fenntarthatósági Indexébe. A minősített szervezet az eredményt felhasználhatja értékesítésének növelésére, versenyképességének erősítésére, partnerkapcsolatainak javítására.

Üzleti innovációs Audit és Magyar Innovációs Index (INNDEX)

Az üzleti célú innováció és az üzletfejlesztés már napjainkban is a cégértéket meghatározó tényező - és már a közeli jövőben pedig még inkább az lesz.

A cégek egyre inkább olyan partnereket fognak választani, amelyek tudatosan vizsgálják a közelebbi és távolabbi jövő üzletét és ennek alapján létrehozott termékeikkel, szolgáltatásaikkal képesek mások számára is csökkenteni a bizonytalan környezetből fakadó kockázatokat. A cégek saját eredményessége vagy túlélése ezentúl attól is függ, hogy partnereik mennyire tekintenek tudatosan előre a jövő üzletébe.

A vállalatok üzleti célú innovációinak, innovációs képességeinek, az eredményre gyakorolt hatásának bemutatására Magyarországon is elindult az Innovációs Jelentések kibocsátása.

Partnerei, ügyfelei, vevői számára ezért mindenki Innovációs Jelentést fog kibocsátani. Ebben a jelentésben a szervezetek megmutatják, hogy ők készülnek az eljövendő üzleti újdonságaira és ezáltal képesek partnereik kockázatait is csökkenteni. Az Innovációs Riportokat külső, független auditorok készítik és hitelesítik. Ezek azok, akik hitelesen ki tudják mutatni a szervezetek innovációs eredményességét, illetve hogy ez milyen hatással van a bevételükre, üzleti eredményeikre. Ez a felmérés, átvilágítás az Üzleti innovációs Audit.

Jelentkezés és további információ:
Fodor Zoltán
szakmai felelős
06/30/600 31 26
Green Office - Zöld Iroda Audit levelezés >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.