Hirdetés
. Hirdetés

Gyors megoldás egy Windows 10 frissítési problémára

|

Egy újabb hiba az April 2018 Update verzióban: egyesek nem tudnak appokat letölteni a Microsoft Áruházból.

Hirdetés

Hirdetés

Egyre több hibáról érkezik beszámoló, ahogy egyre többen frissítenek a Windows legújabb April 2018 Update nevű változatára. Egyes felhasználók például nem tudnak appokat letölteni a Microsoft Áruházból. A Microsoft tud a problémáról dolgozik a kijavításán, de eddig még nem jelent meg a javítófolt. Várhatóan a következő júniusi foltózókedden számíthatnak rá az érintettek.

Addig is létezik egy egyszerű módja a probléma átmeneti megoldásának: nem kell mást tenni, mint kijelentkezni a Microsoft Áruházból, majd újra bejelentkezni a szolgáltatásba (A műveletek a jobb felső sarokban lévő profil ikonra való kattintás után végezhetők el.) Bosszantó lehet ugyanakkor, hogy ezt többször is meg kell majd tenni a hiba végleges kijavításáig.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.