Hirdetés
. Hirdetés

Gyors SSD-k a Silicon Powertől

|

A V20-as széria a gyártó eddigi leggyorsabb SSD-meghajtóit tartalmazza.

Hirdetés

A Silicon Power bemutatta eddigi leggyorsabb SSD-meghajtóit, a 2,5 hüvelykes méretkategóriába tartozó V20-as szériát. A családba tartozó mindegyik modell MLC NAND Flash memóriát használ, és SandForce (SF-1xxx) vezérlőt. Olvasási és írási sebességeik maximális értéke 285 és 275 megabájt másodpercenként.

 

Az SSD-k 3 gigabit per másodperces SATA interfészen át képesek kommunikálni. Rendelkeznek beépített ECC-vel, TRIM támogatással, ezen felül vibráció- és rázkódásállóak. A gyártó három év garanciát ad a meghajtókra, amelyekhez egy 3,5 hüvelykes adapter is jár a könnyebb beszerelés érdekében.

 

A Silicon Power V20 hamarosan elérhető lesz, négy féle kapacitásban. 40, 60, 120 és 240 gigabájtos modellek lesznek megvásárolhatóak, sajnos egyelőre ismeretlen áron. Várhatóan az árcédulákon szereplő összeg hasonlít majd a SandForce-alapú kategóriatársakéra.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.