Hirdetés
. Hirdetés

Gyorsabb és erősebb az új Intel alapú Classmate PC

|

Nagyobb ellenálló-képesség és biztonság, valamint 10 órás üzemidő - az osztálytermen belül és kívül is.

Hirdetés

Az Intel legújabb Intel alapú Classmate PC-i a vállalat új Atom processzoraira épülnek. A megnövelt üzemidővel a tanulók egyetlen feltöltéssel kb. 10 órán keresztül tudják használni gépeiket. A nagyobb ellenálló-képesség olyan fejlesztéseknek köszönhető, mint a megerősített, ütésálló és rezgéscsillapító sarkok, a vízálló és lefeszegethetetlen gombokkal érkező billentyűzet.

Intel-Classmate-PCs-convertible-tablet-2012
Intel-Classmate-PCs-convertible-tablet-2012

„Ahhoz, hogy a mai világban sikeresek legyenek, a diákoknak rengeteg 21. századi képességre kell szert tenniük. Így például a problémamegoldásra, a kritikus gondolkodásra és az együttműködésre” - mondta Gacsal József, az Intel Hungary üzletfejlesztési igazgatója - „Az olyan technológiai újítások, amelyeket kifejezetten oktatási célokra szánunk, kulcsfontosságú szerepet játszanak ezen képességek elsajátításában. Ennek érdekében mutattuk be az új Classmate PC-t.”

Az új többérintéses írás lehetőségének köszönhetően a diákok közvetlenül az érintőképernyőn is jegyzetelhetnek, a folyamatot nem zavarja meg a kijelzőhöz érő tenyér sem. A beépített kamera, a képnézegető, a médialejátszó és a rajzoló alkalmazások pedig az alkotás lehetőségét adják. Az átfogó osztálytermi funkciók és képességek közé tartozik a LabCam, amely egy érintés-optimalizált alkalmazás hat könnyen kezelhető tudományos kutatási eszközzel. Ezek segítségével a diákok könnyedén tudják elemezni a különböző módokon rögzített fotók és videók vizuális adatait.


Előtelepített McAfee AntiVirus szoftver gondoskodik a felhasználók adatainak védelméről, a platform menedzsment pedig a készülékek tömeges kezelhetőséget segíti. Új fejlesztés a tantermi menedzsment, a lopásgátlás, a kiegészítő webkamera, a zajszűrés, a digitális archiválás és a jegyzetelés. A tanárok számára elérhető a továbbfejlesztett hozzáférési és kezelési funkció is, így láthatják és ellenőrizhetik a diákokat.

A legújabb Classmate PC-k gyártói: ASI, Compumax, CTL, ECS USA, EMAK, Equus, JP SaCouto, Koodoo, Lanix, Lenovo, M&A, Mustek, PDC, Positivo, RM, Sigong és a Viper.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.